گروه علمی: کبد به عنوان یکی از اعضای حیاتیِ بدن حدود ۵۰۰ وظیفه مهم دارد که از بین بردن تمام سموم بدن، پاکسازی داروها از بدن و متابولیسم تمام مواد غذایی از جمله وظایف آن است و از این رو سلامت کبد برای سلامت عمومی بدن از اهمیت بالایی برخوردار است.
گروه علمی: پژوهشگران دانشگاه ایالتی آیووا (Iowa State University) آمریکا در مطالعه اخیرشان اعلام کردهاند اختلال در عملکرد کبد ممکن است منجر به آسیب دیدن بافت قلب شود.
گروه سلامت: «کبد هر روز خون شما را تصفیه می کند، با عفونت ها مبارزه می کند و زمانی که سالم باشد، توانایی باززایی و ترمیم خود را دارد. کبد بیش از ۵۰۰ وظیفه مختلف از جمله تنظیم سطوح کلسترول را انجام می دهد.
گروه علمی: گروهی از متخصصان علوم پزشکی در یک بررسی جامع در بریتانیا دریافتند افرادی که با بیماریهای لثه و دندان روبه رو هستند بیشتر در معرض ابتلا به سرطان کبد قرار دارند.
گروه علمی: مطالعات جدید نشان می دهد با استفاده از ترکیبات شیمیایی باکتری های روده می توان در قالب یک آزمایش ساده، بیماری های کبدی را در مراحل اولیه تشخیص داد.
گروه علمي: غذا می تواند بهترین دارو باشد. مواد غذایی بسیاری وجود دارند که به حمایت و بهبود شرایط کبد کمک می کنند. سلامت کبد از اهمیت ویژه ای برای سلامت کلی بدن انسان برخوردار است.
گروه علمي: دبیر انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران گفت: قلیان های میوه ای و گیاهی، عوارض خاص خود را دارد و درصد ابتلا به سرطان و مشکلات کبدی و تنفسی را افزایش می دهد.
گروه جامعه: : کمی پایینتر از میدان ولیعصر، روبهروی کاخ دادگستری، کوچهای است که در و دیوارش گره خورده با مرگ و زندگی. وارد کوچه که میشوید آماجی از آگهیهای خرید و فروش اعضای بدن بر سرتان هوار میشود؛ بعضیها سلیقه به خرج دادهاند و روی برگه A. ۴ آگهی خود را نوشتهاند و بعضی با ماژیک، خودکار و یا ...
گروه علمي: اگر چربی ذخیره شده در کبد حدود ۵ الی ۱۰ درصد وزن اندامهای بدن را تشکیل داده باشد، مبتلا به کبد چرب خواهید بود. بیماری کبد چربدو نوع است یک نوع آن با نام کبد الکلی و دیگری با نام کبد چرب غیر الکلی شناخته میشود.
گروه علمي: رییس شبکه هپاتیت ایران با اشاره به آسیبهایی که مصرف الکل به بیماران مبتلا به هپاتیت سی وارد میکند، گفت: در بیماران مبتلا به هپاتیت مزمن سی که الکل مینوشند، خطر بروز سیروز (تنبلی کبد) و سرطان کبد بیشتر و زودتر است.
گروه علمي: کبد یک عضو مهم و کلیدی در بدن است که نقش اساسی را در سیستم گوارش بدن ایفاء می کند، از اینرو هر ساله ۱۹ آوریل (۳۰ فروردین) به عنوان روز جهانی کبد اعلام شده است.